Over Ons 1286x843px

Over Ons

Via “Hout van jezelf” realiseren wij onze droom om samen met jou als klant onze creativiteit en expertise in te zetten voor je interieur. Dit doen wij door middel van het werken met hout via begeleiding, interieurprojecten, stylingadvies & de verkoop van houten woonaccessoires via onze webshop. Jan heeft als meubelmaker al meer dan 40 jaar ervaring en bijna alles al een keer gemaakt. Bij Hout van Jezelf ben je aan het juiste adres voor maatwerkmeubels zoals wandmeubels, gaderobe (PAX)kasten, aftimmering voor zolderruimtes, wasmachinekasten, wandplanken voor woonkamer en slaapkamer, vloeren, trap/keukenrenovaties.

Vanaf heden is het ook mogelijk om oude meubels weer een nieuw leven te geven. Ronne is een hiervoor een samenwerking aangegaan met Claire van @vanallesenhout. Heb je een oud meubel van de kringloop of vanuit een erfenis die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan ben je ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Ronne en Claire kunnen het meubel samen met of voor je restylen tot een nieuw prachtig exemplaar.

We zijn ook te volgen via Instagram onder @houtvanjezelf en @vanallesenhout.

Interesse gewekt: Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Hout Op Maat

Bij “Hout van jezelf “zijn wij gespecialiseerd in maatwerk meubelen en houten woondecoratie voor binnen en buiten. Wij werken zoveel mogelijk met handgemaakte en kwaliteitsgerichte producten voor het hogere segment. Voor het realiseren van jouw woonwensen op het gebied van maatwerk meubelen ben je bij ons aan het juiste adres!

Hout van jezelf hout op maat 1286x843px
Hout van jezelf workshops 1286x843px

Workshop: Restylen van gebruikte meubels

Naast het leveren van maatwerk aan huis is het mogelijk om je oude meubels te laten restylen. Dit kunnen wij voor je doen, maar het is tevens mogelijk om dit samen met ons te komen doen.

U bent van harte welkom voor een workshop Restylen klein meubel.

Creatief Bezig Zijn

Werken met hout helpt je hoofd leeg te maken en lekker creatief bezig te zijn. Bij onze interieurprojecten staat creativiteit en communicatie centraal, waarbij wij onze expertise en jarenlange ervaring inzetten om mensen met plezier kennis te laten maken met hout.

Creatief bezig zijn 1286x843px
Hout van jezelf Jan 420x440px

Jan

Jan heeft als meubelmaker in de afgelopen 40 jaar heel veel ervaring opgedaan, welke hij graag wilt delen en vooral leren aan anderen. Bijna alles heeft Jan al een keer gemaakt, zoals zijn eigen meubelen en zelfs zijn eigen elektrische gitaar! Bijna alles is mogelijk en bespreekbaar.

Jan: “Werken met hout is een rustgevende, inspirerende bezigheid wat je energie, voldoening en zelfvertrouwen geeft. Zie het als meditatief”

Hout van jezelf Ronne 420x440px

Ronne

Ronne heeft, als trainer bij o.a. haar vorige werkgever in de luchtvaart, veel mensenkennis opgedaan. Daarnaast is zij enorm creatief in kleurgebruik en weet zij als geen ander een mooie woonomgeving te scheppen.

Bij “Hout van jezelf” is zij de aangewezen persoon voor het adviseren en creëren van een mooie leefomgeving bij jou thuis.

Ronne: “Een mooie woonomgeving geeft je een goed gevoel. Je interieur laat zien wij je bent. Van welke stijl je ook houdt, kies waar jij je goed bij voelt. En wat is leuker dan om je eigen wandmeubel samen met ons te ontwerpen en dan uiteindelijk in je woonkamer te zien staan! Als jij het kunt tekenen, kunnen wij het maken”.