Workshop: Restylen klein meubel

Ook is het mogelijk om bij Hout van Jezelf een klein meubel (bijvoorbeeld een kastje of tafeltje) op te knappen en te restylen. Onder begeleiding van onze ervaren meubelmaker is het zelfs mogelijk om kleine restauraties uit te voeren. Nadat het meubel is opgeknapt, gaan we het schoonmaken en schuren, waarna het kan worden gerestyled doormiddel van verven, behangen, sjabloneren. Kortom verzin het maar en bijna alles is mogelijk. De cursist neemt voor deze workshop het meubel zelf mee. Heb je een kastje uit een erfenis of heb je iets leuks gevonden op Marktplaats of in de kringloopwinkel, aarzel niet en geef je op op onderstaande data. Stuur ons vooraf een foto van het meubel en geef je wensen door, zodat wij ons kunnen voorbereiden om het een geslaagde workshop te maken.

N.B.: Heb je meer tijd nodig dan de door ons aangeboden 4 tot 5 uur of wil je een groter meubel opknappen, schroom dan niet om vooraf contact met ons op te nemen om te vragen naar de mogelijkheden.

In Deze Workshop:

Prijs: € 65,- incl. 4 uur begeleiding, eventuele kleine restauratie werkzaamheden; excl. verf en onderdelen. Mocht de workshop langer duren dan 4 uur rekenen wij hiervoor € 25,- extra per uur.

Incl. Koffie/thee met iets lekkers.

N.B.: Heb je meer tijd nodig dan de door ons aangeboden 4 uur of wil je een groter meubel opknappen, schroom dan niet om vooraf contact met ons op te nemen om te vragen naar de mogelijkheden

Start: 09:00 uur
Einde: 14:00 uur
Aantal deelnemers: Het aantal deelnemers per workshop is: maximaal 4 personen**
 Voor groepen van meer dan 4 personen kun je contact opnemen via het contactformulier op onze contactpagina.

Beschikbare Workshop Data***:

Mocht u toch vragen hebben of heeft u hulp nodig bij het opknappen of restylen van uw meubel staan wij voor u klaar. Heeft u een meubel uit de kringloop of een erfenis en heeft u advies nodig hoe u deze kunt opknappen naar de eisen van nu, kom dan langs in onze werkplaats om er weer iets moois van te maken. We zullen u hier graag bij helpen.

Interesse? Schrijf u in via ons contactformulier of stuur een mail naar info@houtvanjezelf.nl

Schrijf je in voor deze workshop

Vul hier je naam in...
Vul hier in met hoeveel personen je deel wilt nemen aan een workshop...
Kies of je gebruik wilt maken van ons lunchpakket...
Kies hier de datum waarop je wilt deelnemen...
Vul hier bijv. met hoeveel personen je deel wilt nemen als dit er meer dan 4 zijn, of als je je op een andere datum in wilt schrijven.