Bij hout van jezelf kun je regelmatig allerlei nieuwe en leuke workshops volgen. Hieronder vindt je meer informatie over de huidige workshops die nu bij ons te volgen zijn. Heb je een idee voor je eigen workshop? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier en we bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Workshop: Klein meubel restylen

Deze workshop is voor ons ook nieuw en daarom extra leuk. Vanaf heden is het mogelijk om bij Hout van Jezelf een klein meubel (bijvoorbeeld een kastje of tafeltje) op te knappen en te restylen. Onder begeleiding van onze ervaren meubelmaker is het zelfs mogelijk om kleine restauraties uit te voeren. Nadat het meubel is opgeknapt, gaan we het schoonmaken en schuren, waarna het kan worden gerestyled doormiddel van verven, behangen, sjabloneren. Kortom verzin het maar en bijna alles is mogelijk. De cursist neemt voor deze workshop het meubel zelf mee. Heb je een kastje uit een erfenis of heb je iets leuks gevonden op Marktplaats of in de kringloopwinkel, aarzel niet en geef je op op onderstaande data. Stuur ons vooraf een foto van het meubel en geef je wensen door, zodat wij ons kunnen voorbereiden om het een geslaagde workshop te maken.

N.B.: Heb je meer tijd nodig dan de door ons aangeboden 4 tot 5 uur of wil je een groter meubel opknappen, schroom dan niet om vooraf contact met ons op te nemen om te vragen naar de mogelijkheden.