Project Meubel Restylen: van oud naar nieuw

In onze werkplaats zijn wij, Claire en Ronne druk bezig met het restylen van oude meubelen en toveren deze weer om tot nieuw. Wij vinden het enorm leuk om kringloopwinkels af te struinen op zoek naar mooie exemplaren. Wat je daar allemaal kan vinden en mee kan doen!

Voor het restylen gebruiken wij krijtverf. Dit geeft een mooie matte uitstraling. Bij het opknappen zijn er tal van mogelijkheden qua stijl en qua kleur. Wij geven graag jouw oude meubel een nieuw duurzaam doel zodat het weer jaren mee kan. Opnieuw stofferen valt ook onder de mogelijkheden.

Een opgeknapt oud meubel verdiend een nieuwe plek in jouw interieur. Heb je nog een meubel staan, bijvoorbeeld uit een erfenis en wil je al heel lang hier iets mee doen, maar je weet niet hoe. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We knappen het graag voor of samen met jou op! We hebben ook een aantal meubelen staan in onze werkplaats. Interesse? Stuur een mail naar info@houtvanjezelf.nl of boek de workshop Restyl klein meubel via ons contactformulier.

Claire en Ronne

Hier een kleine fotoreportage van onze opgeknapte meubelen.